Бандата на лукавия Дионисий обикаля из София и бележи къщи както някога в нацистка Германия

1
1018
Дионисий е даден на църковен съд за канонични нарушения. Снимка: архив

Фашизмът на Румен Радев вече не пълзи, той мачка!

Владимир Зарков, фейсбук

Хора, фашизмът на Румен Радев вече не пълзи, той мачка!

Положението в България става страшно, давате ли си сметка за това? Или си правите сметките за морето? Ако е така, поне отидете някъде в чужбина. Защото догодина я камилата, я камиларя. Я военен режим.

Радев вече дори не се крие! Хората му също!

Бандата на лукавия Дионисий обикаля из София и бележи къщи. Както някога са белязали тези на евреите в нацистка Германия. На другия ден пред вапцаната къща цъфват гавазите на фюрера и извеждат от там, когото трябва.

Разпопеният козел и майките от „Системата ни прави богати“ вчера постояха 15 минути пред ДАНС. Белязаха къщата на разузнаването. И хоп днес в ефир генералът-премиер уволнява шефа на ДАНС.

Каква експресна екзекуция само! В 11.45 ч правителството предлага да се вземе главата на офицера, в 11.48 фюрерът Радев разписва, в 11.52 главата вече се търкаля в прахта! Така работи новият Народен съд…

Преди това кафявата орда на президента опъваше черни чували пред къщата на Бойко Борисов. Ясен знак какво е приготвила фашистката хунта на Радев за лидера на ГЕРБ.
Да се готвят Фандъкова, Валери Симеонов, Томислав Дончев, Калин Вельов и други белязани от шпицкомандата на Дионисий.

Готви се и ти, ако видиш под балкона дяволското изчадие Дионисий. Събирай суха храна, дрехи и чакай на другия ден да ти прочетат присъдата в ефир.

И нациоАнално податливите от ДеБъ да не пляскат радостно с меките си китки! Когато Радев изчисти враговете си, ще почне да чегърта съюзниците си. Като Хитлер – Русия! Защото фашизмът власт не дели!