Без Борисов да ми е любим герой, ама той сложи ли дъщеря си на хранилка в банка за 30 000 на месец? Както Иван Костов сложи Мина в КТБ

0
2652
Иван Костов и Мина Костова Снимка: 168 часа

Ще попадне ли Мина Костова под ударите на закона „Магнитски“

Константин Мишев

Константин Мишев, фейсбук

Наистина трябва да се сравняват ябълки с ябълки и пъпеши с пъпеши. А не ябълки с пъпеши. Та… без Борисов да ми е любим герой… Ама той сложи ли дъщеря си на хранилка в банка за 30 000 на месец? Както Иван Костов сложи Мина Костова във фалираната банка КТБ? Аре стига. Като видя костовист и повръщам. 30 000 на месец. И аз имам дъщеря. И вие имате дъщери. Но някои дъщери са повече дъщери от други.

– – –
Ама защо само герберите? И комунистите, и костовистите имат гърла за хранене. Трябва да има еврофондове за всяко гърло. Всеки костовист иска дъщеря му да взима по 30 000 на месец за оценяване на разни банкови рискове. С какво са по-лоши от Мина разните пенки, станки и подобни?

– – –
Защо пък аз да съм манипулатор? Защото казвам истината ли? Взимаше ли Мина Костова около 30 000 на месец от фалираната банка КТБ? Или не е вярно? Ще попадне ли под ударите на закона „Магнитски“? За какво е била на тази ясла? Защото разбира от банков риск? Или защото има хубави очи? Или заради баща си?

– – –
Ще попадне ли Мина под ударите на закона „Магнитски“? Нещо ми подсказва, че натам вървят нещата.