Борисов: Честита ви промяна! Преди година хлябът беше 1 лев, сега е 2.50 лв. /видео/

0
210
Снимки и видео: фейсбук

Трябва да съсипят всичко, за да може и последният, който е повярвал в подмяната, да разбере какво са направили, заяви лидерът на ГЕРБ

„Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може и последният, който е повярвал в измяната, подмяната – както искате я наречете, да разбере какво са направили. С какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори.“ Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомни и някои от цените преди година по време на управлението на третия му кабинет.

„Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, сега е 3,50 лв. Газта в пъти повече, токът в пъти повече. Зеленчуци – много пъти повече“, обясни бившият премиер.

„Честита ви промяна! Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно“, предупреди Борисов.

„С тези заеми, само за няколко месеца 1 милиард и 800, общо 9. Няма шанс. Утре вече е късно, това искам да кажа на народа“, категоричен беше той.

Лидерът на ГЕРБ участва във футболен мач на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, част от държавното футболно първенство на ветераните. Бойко Борисов излезе на терена с екип с номер 13.