Борисов: Държавните разходи на България излизат извън контрол, това означава наказателна процедура (ВИДЕО)

0
169
Бойко Борисов Снимка и видео: фейсбук

Управляващите вече нищо не могат да направят. Те загубиха година и половина златно време“, категоричен е лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с членове и симпатизанти на партията в Стара Загора. „В Стара Загора до 2007 г. имаше режим на водата. Откакто е построен града подземната инфраструктура не беше подменяна. С подкрепата на правителството на Бойко Борисов и европейските проекти, беше обновена 60% от ВиК мрежата в града” заяви кметът на общината Живко Тодоров.

Борисов бе посрещнат от събралите се хора с възгласи: „Бойко!“

Боли ме, че църквите, които направихме тук, ползват индустриален ток и изнемогват, заяви Борисов.

„Искам да съм загрижен, искам да съм благ. Но вижте – по магистралите няма мантинели, година и нещо – една лъжица асфалт не е сложена. Но уважаемите медии не ходят да снимат. А ни казват, че се заяждаме. Но до този момент 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам. Но това беше страхотен пиар преди няколко месеца”, каза той.

Той бе категоричен, че управляващата коалиция руши държавата.

„По същия начин рушат инфраструктурата, образованието, иновациите. Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година. Сега е опасен. Трябваше вече да го асфалтират и да маркират. И това пропадна. Но да не излезе, че се заяждам. Те вече нищо не могат да направят. Те загубиха година и половина златно време“, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

По думите му управляващите искат да принизят дебата на „битов сценарий“, защото нямат аргументи.

„Държавните разходи на България излизат извън контрол. Казва го Европейската Комисия, а не Бойко Борисов. Това означава наказателна процедура срещу България през септември месец”, заяви той.По думите му някои от мерките, които държавата финансира, не са таргетирани. „ Това означава, че искат да дадат 25 ст. за 50 литра бензин – някаква мярка, която никой не знае как ще стане и кои джобове ще напълни”, поясни той.