Борисов: Цялата държава е в хаос благодарение на кръстника Румен Радев

0
201
Снимка и видео: фейсбук

Няма да гласуваме за кабинета на ИТН, каза лидерът на ГЕРБ в годечкото село Губеш

„Министърът на финансите има по-важна работа – да лъжат хората, че са събрали повече пари, а това са данъците от миналата година. Както казаха и неговите съдружници, на пръв поглед много интелигентен, но мошеник“, заяви Бойко Борисов в село Губеш, където провери свършената работа по възстановяването на къщите от торнадото. Кметът на Годеч сподели, че е изпратил писмо до Министерския съвет за помощ, като оттам са му отговорили, че ще препратят до финансовото министерство, а оттам все още няма никакъв отговор.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че цялата държава е в хаос благодарение на кръстника Румен Радев. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигрантска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия министър, че не може да източи ББР, каза Борисов.

Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов. Той подчерта, че партиите така са се изпокарали, че отиваме на нови избори и още 100 милиона лева.

„Ето затова Румен Радев е основният виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено, както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се весва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов.