Борисов: Още малко им трябва на хората, за да разберат измамата, а не промяната /видео/

0
87
Снимка и видео: фейсбук

На всички наши твърдения и въпроси сега всеки ден служебното правителство дава отговори – хаос и пак хаос, посочи лидерът на ГЕРБ

„Още малко им трябва на хората, за да разберат измамата, а не промяната. Всичко излиза едно по едно“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със земеделците в Исперих, цитиран от Tribune. Той подчерта, че продоволствена криза няма, такава е била създадена от правителството на Кирил Петков. Борисов призова напоителните системи да бъдат върнати в Плана за възстановяване и да се премахнат проектите за батериите.

„Контрабандата е безконтролна, огромни пари натрупаха тези момчета и виждате днес смениха шефа на митниците. На всички наши твърдения и въпроси сега всеки ден служебното правителство дава отговори – хаос и пак хаос“, допълни още Борисов.

Той допълни, че няколко служебни правителства на Радев са чегъртали ГЕРБ, а сега, когато пак негови хора показват какво се е случвало, те го обвиняват. Борисов бе категоричен, че най-малко ГЕРБ и Радев могат да бъдат заподозрени в някаква коалиция.

Бившият премиер припомни, че уж незначителният според някои меморандум с корпорацията „Джемкорп“ се подписва в гранитната зала на МС, а договорите за танкерите с газ се крият, защото ще излезе истината, а именно, че е в пъти по-скъп. „Като има оферта, да видим къде е договорът, колко струва, къде ще се разтоварва и всичко останало, а те искат служебният министър да подписва, за да се стовари всичко на главата на Радев“.

Борисов допълни, че този път искрено се надява изборите да протекат по честен начин, а не както беше по времето на Рашков.

Лидерът на ГЕРБ се присмя на думите на БСП, че служебното правителство и Румен Радев се опитвали да ги чегъртат, а в същото време президентът е назначил отново червени министри на възлови министерства.

„Всичко, което виждате, е зрителна измама“, завърши Борисов.