Борисов: „Съдията“ за президентските избори е купен /видео/

0
889
Снимка и видео: фейсбук

Такова шоу като това в парламента зрителите не са гледали и при Слави, каза лидерът на ГЕРБ и съобщи, че скоро ще обявят кандидата си за държавен глава

Такова шоу като в сегашния парламент, зрителите не са гледали и в предаването на Слави Трифонов. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов от Перперикон.

„Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм. Защо актуализират миналия бюджет. Да актуализират следващия“, допълни Борисов.

„Мисля, че е груба грешка при тази коалиция в парламента, въобще да се ходи на избори. Никога не ми е бил интересен президентският пост“, подчерта той и посочи, че съвсем скоро ще обявят кандидата си за президент.

„Тези популисти и особено президентът Радев говореше колко е важно, за да са честни и прозрачни изборите, да се броят квитанциите след машините, само че това не се прие и ако 0,8% не им стигнат, те ще ги броят 3-4 дни и ще ги докарат, както им трябва. И ние не можем да проверим истина ли е“, каза още Борисов.

По думите му „съдията за президентските избори е купен“.