Борисов в шуменското село Ясенково: Моделът „Борисов“ означава път, канализация и спортна зала в цялата страна (Видео)

0
305
Борисов се снима с хората в Ясенково.

На кой мафиот искате да угодите, правейки ме лесна мишена?, попита лидерът на ГЕРБ

Какво означава моделът “Борисов”? Ние отделяхме поравно пари за всички населени места в България, защото знаем, че навсякъде в страната живеят български граждани. Независимо от коя партия е кметът. Това заяви на среща с хората в шуменското село Ясенково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изреди още следните неща:

Нула нелегална миграция в България и признание от множество европейски лидери. Това означава моделът “Борисов”. Навсякъде в страната има път, канализация и спортна зала. Това също означава моделът “Борисов”.

Румен Радев направи така, че българи да мразят българи. Президентът раздели народа.

Коя партия подкрепи кабинет на Слави Трифонов? Нито една. Коя партия подкрепи БСП. Нито една. А говорят, че ГЕРБ е в изолация?!

Като политически лидер аз показвах уважение към доказаните личности, управлявали страната преди мен? Днес Тошко Йорданов си позволява да нарича ГЕРБ мафия. Явно е забравил, че само преди месец самият той се движеше с полиция по софийските улици. Тогава усети народната любов.

Защо вече два дни се занимават със свалянето на охраната на Бойко Борисов? Защото видяха, че ГЕРБ е непобедима партия. Вбесява ги, че и днес социологията сочи ГЕРБ като първа политическа сила.

Историята помни множество убити премиери на Балканите. На кой мафиот искате да угодите, правейки ме лесна мишена?

Мафията говори лошо за ГЕРБ. Певците на мафията, техните адвокати и слуги. Това ме амбицира повече от всякога

Не се поддавайте на омразата, защото ние сме по-силни от хаоса!