Борисов: Виждат, че си отиват и се чудят какво да измислят (ВИДЕО)

0
424
Борисов в Якоруда.

Лъжите на Румен Радев и Бойко Рашков бяха опровергани една по една и вече никой не им вярва, отбеляза лидерът на ГЕРБ

Виждат, че си отиват и се чудят какво да измислят. Ще отидете утре щом ви викат. Щом е за подготовката за изборите“. Така коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов думите на местната власт в с.Баня, че утре са призовани в 11 часа в полицията да подписват протоколи.

Лъжите на Бойко Рашков и Румен Радев за ГЕРБ бяха опровергани една по една и вече никой не им вярва. Усещат, че си отиват, затова се озлобяват все повече!“, коментира още той.

Бившият премиер за пореден път заяви, че покрай Бойко Рашков е започнал да намразва името си.

Бойко Борисов коментира отново, че се наблюдава рекордно увеличение на цените, сред които и това на дървата за огрев.

Юни месец изпуснаха цената на тока, тогава трябваше да сложат таван. След това юли месец изпуснаха вируса, ама бяха заети да ни чегъртат. Август трябваше да се ваксинират хората и после твърдо да наложат мерките. Те сега изпуснаха всичко, само за едно е прав Кацаров, локдаун сега е безсмислен. Заразата вече е навсякъде“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Най-големият проблем за всички, които си изкарват хляба с туризъм е, че когато сме в червената зона Европа вижда това. Ще съсипят и зимния туризъм. Как ще дойдат чужденци? То и ние вътре в страната като сме болни, кой ще посещава?“, продължи още Борисов.

Със „зелените сертификати“ целят да не дават компенсации на бизнеса, но ресторантите са на 90% празни! Ще съсипят и зимния туризъм, защото цяла Eвропа вижда, че България свети в тъмночервено.“, допълни той.

Как учителите ще тестват по 200 деца всеки ден? Колко време ще отнеме това? Кога ще учат? Ами ако има заразени? На такива въпроси отговаряхме предварително, когато имаше НОЩ. Сега настана хаос.“, заяви още Бойко Борисов.

Бившият премиер беше в село Баня, където е направена реконструкция на централната улична мрежа. Проектът е на стойност 1,5 милиона лева. Санира се и детската градина, която се посещава от много деца от района.

Като партия подкрепяме проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, жените в ГЕРБ много й се радват., допълни Борисов. Борисов посети и стоежа на новоизграждаща се джамия в община Якоруда.

Той разговаря с имама и двамата бяха категорични, че независимо от вярата, хората трябва да се уважават.

Бойко Борисов припомни, че по време на управлението на ГЕРБ са построени и реновирани както църкви така и джамии. „Мюсюлмани и християни трябва да се уважават, за да живеят заедно в мир. Затова правим храмове за всички“, подчерта лидерът на ГЕРБ.