Буен мъж заплаши двама с пистолет, не носели маски

0
45
Снимка: Нова

Скандалът се е разиграл пред бакалия в Стамболийски

Истински екшън се разигра в Стамболийски заради липсата на маски. При скандал между трима мъже единият от тях извадил пистолет и го размахал срещу други двама. Причината – не носили предпазни средста.

Свадата избухнала пред хранителен магазин в града в присъствие на свидетели, сред които имало и деца. Тримата започнали да се обиждат и да разменят заплахи, пише „Марица“.

Според изданието участниците в скандала имали стар неразрешен конфликт. Мъжът с пистолета искал опонентите му да не го доближават поради факта, че нямали маски на лицата. Те обаче продължили да спорят и упорито отказвали да използват такива. Тогава въоръженият извадил пистолет и го размахал.

Всички хора наоколо се изплашили. Конфликтът се разраснал. Веднага бил подаден сигнал в полицията. Пристигналите униформени задържали мъжа с пистолета и го отвели в сградата на Второ районно в Пловдив. Още следващия ден арестуваният се сдобил с наказание от Районния съд – глоба в размер на 200 лв.

На съдебното заседание се явил лично. Не признал вината си, казал, че може да е реагирал неправилно, но отрекъл да е удрял някого или да е отправял обидни реплики.