Червеният поп Дионисий и Ренета Инджова повеждат всекидневни протести срещу Кирил Петков и четворната коалиция

0
496
Дионисий е даден на църковен съд за канонични нарушения. Снимка: архив

От утре всеки ден пред Министерски съвет до падането на крадците, призовават организаторите

Червеният поп Дионисий и другарката му Ренета Инджова, заедно с бивши други протестъри от 2020 година, обединени в организацията „Агора“-България се вдигат на протести срещу правителството на Кирил Петков и четворната коалиция, съобщиха от организацията.

Според тях протестите ще са всекидневни и започват от утре, 11 май, в 18 ч. пред Министерски съвет. Ето какво пишат те :

Ще протестираме всеки ден до падане на Правителството на юдите, както и до разпускането на настоящото 47-мо Обикновено Народно събрание, което напълно е изчерпало даденото му от Народа доверие и което не представлява никого от Българите, извън парламентарните сгради!!!

„Ситуацията – е много лоша ситуация!“ – да я поправим и да я направим по-добра!

Недоносеното, инвалидно и очевидно нефелноПравителство, пръкнато на всяка цена от една също толкова инвалидна Коалиция, което служи единствено на своите си низки страсти и мераци за лично облагодетелстване, а и слугуващо на външни господари с техни геополитически интереси трябва да бъде пометено! 99-тото Българско правителство няма да е финалното за Родината ни, колкото и то всячески да се опитва.

То не провежда изобщо цялостна или по сфери политика, подчинена на националните ни интереси и пътя на България, посочвани от стотиците хиляди българи,излезнали на площадите преди почти 2 години и подкрепяни от милиони други наши сънародници в страната и чужбина. Държавният глава сега е държана глава – по своя воля или по своя зависимост – заложник в ръцете на една продажна, корумпирана, чуждопоклонна, васална и напълно неспособна и невнятна власт в лицето на Кабинета „Просто Киро“. Но това Суверенът – Народът Български, който избира президенти, парламенти, правителства, местна власт – за себе си и Родината си не може и няма да го позволи! Доверие се печели, доверие се губи. Днешната власт го загуби, без значение някой дали ще снема или не свое си, макар и институционализирано, доверие, то народното такова го няма, защото бе вече изцяло престъпно похабено. А и мандат, и срок не са едно и също нещо. Мандатът им е прекратен, а срокът им на годност изтече. За честта на предците и за добруването на децата ни – всички заедно в пълно обединение ще изхвърлим на боклука на Историята боклуците, дошли от вън, изпратени на нашата земя, която експлоатират като сметище на чужд боклук – и в преносен, и в буквален смисъл“.