Цвета Караянчева ще бъде сътрудник по законодателството на ГЕРБ

0
128
Цвета Караянчева

Велислава Кръстева ще консултира ДПС по култура и медии

Председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева, която не успя да влезе в настоящия парламент от Кърджали, ще бъде сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС по законодателство. Това стана ясно от публичния регистър на нещатните сътрудници към законодателния орган, съобщава „Монитор“.

Съпартиецът й Цветомир Паунов ще е сътрудник на коалицията в областта на социологията.

Дългогодишната пиарка на бившия премиер Бойко Борисов Севделина Арнаудова ще бъде сътрудник на партията във връзките с обществеността и медиите, а председателят на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев – по въпросите, свързани с външната и младежката политика.

Бившият депутат от ДПС Велислава Кръстева, която също не успя да влезе в 46-ия парламент, ще е сътрудник на движението по култура, медии и връзки с обществеността.

Председателят на инициативния комитет на Мая Манолова Никола Вапцаров ще бъде сътрудник по съдебна реформа и правосъдие на ПГ на ИБНИ.

Съветник на „Демократична България“ по електронно управление ще бъде Божидар Пламенов Божанов, по организационна дейност – Виолета Любомирова, по връзки с обществеността- Диана Евгениева Пеева.