Цяла кохорта млади леви партии загряват край терена, за да отмахат чалгата, демократите и останалия отпадък

0
195
Снимка: архив

Гледам разни хора, приятели и поплювковци, как жадно творят, за да отдалечат собствените си особи от грешките на растежа

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова – един след друг се надпреварват да оригиналничат по темата колко смотано е сегашното управление. Колко бездарни са решенията. Колко по-правилни модели на ръководство има.

Всички те забравят, че се качиха на държавния влак благодарение на лъжите на Кирил Петков и неговия храбър екип. На усмивката на Лена, на хитростта на Лорер, на безскрупулния Асен и фитнеса Спецов.

Забравят, че без ракетата носител, дадена им на концесия от Румен Радев и агентите на ДС край него, щяха да си останат бедни, малко, треторазредни, едноцифрени партийки и коалиции.

Днес времената са различни, изборите тропат на вратата, цяла кохорта млади леви партии загряват край терена, за да отмахат чалгата, демократите и останалия отпадък по политическата верига.

Гледам разни хора, приятели и поплювковци, как жадно творят, за да отдалечат собствените си особи от грешките на растежа в аутистичния политически спектър.

Но пасаран, камарадес. Писахте се от грешната страна, там ще си останете.

Останалите се усмихнете, защото заедно ще плащаме грешките. Не очаквайте, че шкембетата ще почнат да работят и ще участват – те умеят да се измъкват от отговорност.

Да си знаете.