Цялото президентско войнство от измамници

1
1341
Румен Радев

Началникът на политическия кабинет на просветния министър Денков първи посредничил за новата партия

Невелин Ганчев

Вместо да решава проблемите на служителите в заведения и фитнеси, земеделци със спрени помощи и лозари, туроператори и превозвачи, вместо да задвижи ваксинацията и да изпрати по-бързо плана за възстановяване в Брюксел, вместо да мисли за мерки срещу високите цени на газа и тока, както го правят вече европейските държави, служебното правителство на Румен Радев се занимавало с политическия проект на двамата бивши министри Кирил Петков и Асен Василев. Докато държавата ври и кипи.
Вижте какво казва Емил Георгиев, председател на „Екогласност“, коалиционен партньор на БСП, пред „България он еър“ /той не е опроверган/:
– емисар на новата партия, който му се обадил първи с предложение да стане патерица на „промяната“ – Иван Модев, началник на политическия кабинет на просветния министър Денков. Няма ли друга работа.
– друг емисар на „промяната“ – президентският съветник Николай Копринков, но президентът не знаел за това.
– трети емисар, самият Джон Траволта, много преди да сдаде поста и когато убеждаваше народонаселението, че ще мисли за партия, като напусне правителството.
Емил Георгиев казва, че били нахални и брутални.
Джон Траволта, стана ясно, е използвал министерския си пост за среща с друга патерица в Бургас.
Е, не са ли долни измамници.
Апропо, какво стана със Спеца? Да не са го спазарили за касиер на новата партия.
И накрая: Емил Георгиев каза, че ДАЛ НА КОПРИНКОВ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МНОГО СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА СЛУЖЕБНИЯ ЕКОМИНИСТЪР. Вие нещо да сте чули за това?