Измамници издигнаха измамник за кмет

0
288
Васил Терзиев Снимка: БТА

Имал е повече от четвъртък век, за да мръцне поне две думи публично срещу комунистическия режим и неговите охранители – родата му. Не го е направил

Александър Йорданов Снимка: фейсбук
Александър Йорданов, фейсбук
В БРЮКСЕЛ ПИТАТ. АЗ ОТГОВАРЯМ
В Брюксел ме питат какво ново у нас. Нищо, отговарям. Всичко е по старому. Но друго си мисля. Мисля си, че измамници издигнаха измамник за кмет. От яка комунистическа и ДС фамилия. И това е новото.
А защо е измамник ли? Защото е имал повече от четвъртък век, за да мръцне поне две думи публично срещу комунистическия режим и неговите охранители – родата му. Не го е направил. Опитва се сега, когато се кандидатира за кмет, да го направи. Но го прави нескопосно, като типично неокомуне, каквито са почти всички т.нар. промянаджии.
Спор няма, че е успял като бизнесмен, и то благодарение на другарската пъпна връв по линия на ДС. С други думи не е започнал от нулата, както послъгват другарите му днес. От нулата в България след 1990 г. започнаха наследниците на занулените при комунистическия режим от такива като родата на мераклията за кмет. Започнаха от нулата тези, които непонятно защо политиците наричат обикновени хора. Никога не съм наричал така достойните хора на България.
Спор няма, че бизнесменът и кандидат за кмет е „необикновен“. И именно затова няма да гласувам за него.
И накрая. Никога не говоря негативно за моята родина в чужбина.