Да заключват входната врата на „Позитано” и някой да хвърли ключа в тоалетната

0
140
БСП
Централата на БСП на "Позитано" №20

Другарката Нинова бърка някои лични мераци с политическия потенциал

Красимир Райдовски пред Lupa.bg

Номерът с оставките вече сме го играли… Първо, искам категорично да подчертая, че споделям лично мнение, което утре не може да бъде използвано в съда от Корнелия Нинова срещу мен. Защото тя може да реши да ми запорира и моите сметки – нали съди всички наред. Нинова никога няма да си подаде оставката и ще си отиде вкъщи с председателския стол. Но докато тази партия не намери своето място в идейно-политическия спектър, тя ще продължи да се срива – с или без Нинова.

БСП ще има и още по-малко гласове, ако тя продължи да бъде председател. За мен резултатът на БСП не е разгром – резултатът е личната победа на Корнелия Нинова. Защото преди години, когато тя стана председател на партията – пак бях споменал, че според мен целта ѝ е да унищожи тази партия. Тъй като другарката Нинова бърка някои лични мераци с политическия потенциал. За това, което се случи и ще продължава да се случва с тази партия, вината не е у Нинова – вината е у тези хора, които я доведоха преди време на „Позитано”. Говореше се, че тя е била „промотирана” от Иван Абаджиев. Но не мога да знам доколко е достоверно. Следващият човек, който я развиваше, беше Румен Овчаров.

Не е виновна Нинова – виновна е пандемичната криза, предстоящото изригване на вулкана Масая и установената напоследък активна сеизмична дейност на Балканите. Държа да подчертая, че аз с БСП никога не съм имал нищо общо. Но ми се струва, че е време вече да бъде заключена входната врата на „Позитано” и някой да хвърли ключа в тоалетната. От твърденията на Нинова днес може би само аз не бях изненадан – оказа се, че не изборната победа е нейната лична цел – тя отново потвърди, че има лична вендета с г-н Борисов, което не може да бъде сериозна позиция на председател на най-старата партийна структура в България.