Държавата е в невиждан и нечуван хаос на всички нива

0
428
Снимка: архив/МС

Да живеят фалшивите герои. И те го правят. На наш гръб

Ивет Добромирова Снимка: OFFNews

Ивет Добромирова, фейсбук

Още, когато се сформира тази безпринципна коалиция ”всяка коза за свой крак” отвсякъде се чу, че тя има “срок на годност”, който изтича през есента, когато ще има нови избори.

“Дебелите паяци”, както ги нарече Лозан Панов, оплетоха своите мрежи добре. И беше ясно и видно, че ПП и ДБ участват в този сценарий.
Не знам кое им беше толкова важно. Те сигурно знаят.

Но е факт, че държавата е в невиждан и нечуван хаос на всички нива. И такова рушене на държавността, каквото видяхме в последната една година, не сме виждали за последните 30 г. И след този грандиозен провал, никой няма да каже на управляващите днес, че те връщат ГЕРБ на власт. Но всички ще го крещят на нас – които казваме истината за ситуацията.

Да живеят фалшивите герои. И те го правят. На наш гръб.

И не, не ме питайте за решението. Аз решения съм давала на всеки един етап. И нито едно от тях не включваше подкрепа за Мая Манолова и от Корнелия Нинова на кметските избори, и чертаене на мрачни и безпринципни коалиции, които минават през подкрепа за Румен Радев.

И да, работа на политиците е да предлагат разумни решения на своите избиратели, а не да ги докарват до пълен тупик, от който те излизат целите в бяло с оправданието “суверенът се произнесе”.

Те това работят. Както вие работите, каквото работите и те ни най-малко не се интересуват как вие решавате професионалните си проблеми на ежедневна база. А би трябвало да се интересуват, защото И това е тяхна задача. Но… няма смисъл.