Давайте заплатите и мълчете, да не ви обадя на Радев

0
227
Снимка: фейсбук

Не разбирам какво искате – умни идеи от глупави хора, прогрес от ретроградни дружинки, ликвидиране на шуробаджанащината от група авери и любовниците им…

Виктор Димчев

Виктор Димчев, фейсбук

Преди две години – зор, зор, зор една група доказани некадърници да се качат на държавния влак. Мед, рози, А-отбори, всякакви PRо-та.

Избори, избори, избори – с много мъка, пиар усилия на мафията, купчина партии и странни коалиции, скалъпихме някакво комсомолско правителство.

Харч, харч, харч – за каквото се сетите, без никакъв смисъл, заеми, дотации, обещания, компенсации, без особен смисъл или последователност.

И сега, когато парите свършиха и мина една кратка зима, дум, дум, дум по тъпана – не ставали за нищо, така не се правело, политиката била безпринципна, страшни некадърници.

Не разбирам какво искате – умни идеи от глупави хора, прогрес от ретроградни дружинки, ликвидиране на шуробаджанащината от група авери и любовниците им, почтеност от нахилени хора като Лорерови, Хрищо, Наско, Асен/Спецов и компания?

А можеше просто да си работим, работим, работим, вместо да се налага сега да си даряваме заплатите за Украйна, капачки – за пътя към Триград, бъбреците – за мантинели и асфалт, или да тръпнем кой точно от путинистите ще дойде да ни освобождава, освобождава, освобождава.

Затова си давайте заплатите и мълчете, да не ви обадя на Радев.