ДБ – нагли, нахални, брутални, безсрамни, искат народът да им плаща тестовете

0
1198
Мартин Димитров

Внесли свой проект за решение

ДБ внесли свой проект на решение, за да може в Народното събрание да се влиза със „зелен сертификат“. Оказва се обаче, че „демократите“ на парламента нямат намерение сами да си плащат тестовете, ако нямат документ за ваксинация. Според вносителите от ДБ това трябва да става от бюджета на Народното събрание, пише Трибюн.

Това обяви Ангел Ангелов във фейсбук. По думите му Мартин Димитров е публикувал целият проект на решение, но след коментарите, че не е редно тестовете на депутатите да се плащат от данъкоплатците, които и без това са принудени сами да си ги закупуват, за да ходят на работа.

Ангел Ангелов

Целият коментар на Ангелов:

Ето как действа виден член т.нар. „демократична“ партия. Първо поства проекта на решение с всичките му точки за влизане в НС със зелен сертификат и аз виждам точката, в която се предлага тестовете да се заплащат от бюджета на НС (публични средства).

Негодувам в коментар, че изисква всеки гражданин да заплаща тестове с лични средства през ден, а на всичкото отгоре искат да плаща и техните тестове чрез нашите данъци. Коментарът ми беше изтрит на момента, след което аз го поствам пак, пак се трие и така 4 пъти, докато това парвеню не измени поста си, като скри точките и остави само този лист с подписите без подробната информация по предложението. След което заключи поста за коментиране.

Толкова за „демократичния“ дух в партията. И 6-те процента са им много.