ДеБилизъм в действие!

0
353
Снимки: фейсбук

След като не успя да замаже гафа, въпреки променения текст, последван от изтрит пост и снимка, кандидат-депутатът реши да обижда

Виктория Георгиева Снимка: фейсбук

Виктория Георгиева, фейсбук

Не за пръв път на ДБ им се случва да осерат по принцип добра инициатива, поради неадекватен ПР. И не за пръв път им се случва, виждайки в каква посока клони общественото мнение, да се опитват да намалят вредите за тях, триейки, променяйки, махайки. Но написаното остава. Михайлов си промени текста, вече явно не са на „кални бани“ сред останките от разрушените къщи, Козилата си махна тага, снимката вече не е на стената й, но неприятното усещане остава.

Говорим за две различни неща:

1. В момента всяка помощ за бедстващите хора е изключително важна. Още по-хубаво е, когато се включат и партийни лица – така парите ще се съберат по-бързо, а в разчистването се присъединяват и други хора, които са повлечени от примера на харесваните от тях активисти. Поздравления, че двамата са на терен!

2. Обаче… първоначалният текст и снимката към него оставиха натрапчивото усещане за нескопосан ПР или опит да бъде обърната подобна трагедия в нещо забавно. Е, няма как да стане. На фона на хорското нещастие – двама ухилени кандидат-депутати, не е адекватно. А дамата и преди се е занимавала с благотворителност, толкова ли не е научила някои елементарни правила…

ДБ – хубава работа, ама ц……а!

п.п. а снимката вече е и изтрита от стената му, но е късно, либе, за китка.

– – –

Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори, са казали мъдрите хора. След като не успя да замаже гафа, въпреки променения текст, последван от изтрит пост и снимка, кандидат-депутатът реши да обижда несъгласните с него, явно смятайки, че ги затапва, наричайки ги аутисти.
Лошото е, че пак осра гащите, вече обиждайки и хората с увреждания. Козилата, която инак е много съпричастна към уязвимите социални групи, не може ли да го усмири някак, за да не продължава с публичната си излагация?
ДеБилизъм в действие!