Деница Сачева: Управлението през последните 2 г. доведе до обедняването на хората

0
69
Деница Сачева Снимка: архив

Показали сме диалогичност и че искаме стабилен кабинет. Тази криза, в която бяхме последните 2 години, не може да продължава, заяви кандидат-депутатката от ГЕРБ

„До обедняване на българските граждани доведе управлението през последните 2 години. Инфлацията бе докарана от тази неблагоразумна политика на „Промяната“, заяви Деница Сачева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич, в предизборен дебат по БТВ.

Той бе прекъснат от Филиз Хюсменова от ДПС, на която ѝ прилоша, а Деница Сачева се притече на помощ с вода. Представителката на ДПС бе изведена от ефир за минута, но след това се завърна.

„Показали сме диалогичност и че искаме стабилен кабинет. Тази криза, в която бяхме последните 2 години, не може да продължава“, коментира Сачева.

„Знаем за ръста на цените на стоките, затова пазаруваме от малки магазини, в които цените нямат общо с тези в големите вериги“, разкри Венеция Ангова от ПП-ДБ.

В предишното НС бяха взети множество решения по предложения и с гласовете на ГЕРБ/СДС – и за компенсиране на тока, и за инвестиции, и за Плана за възстановяване. Ще продължавате ли да разчитате на гласовете на ГЕРБ-СДС и докога ще правите така, че България да харчи още за избори, вече половин милиард лева, попита Деница Сачева Венеция Ангова.

Смятаме, че хората заслужават глътка нормален живот – старата политика на оскъдица не може да работи повече. Поставяме проблемите на хората в центъра на програмата си, посочи Ангова.