Диана Дамянова към управляващите в София: Ами, не ставате…

0
534
Снимка: фейсбук

ГЕРБ бил спрял проекта на „Опълченска“ именно заради недоволството на гражданите, но „добрите сили“ са упълномощени изотгоре и няма какво да се съобразяват с някаквимити граждани

Диана Дамянова Снимка: БНР

Диана Дамянова, фейсбук

Преди юнските избори демократично избраното ръководство на столичната община положи искрени усилия да повлияе на вота и със своите действия /не толкова безумни, колкото силово и незаконно приложени/ успя да спре голяма част от гласуващите в центъра да подадат глас за „добрите сили“.
Това имаше съществен принос за резултата минус 313 000 гласа.

Днес същото се прави на Опълченска. Е, повярвайте ми, ще даде подобен резултат. Е не чак 313 000, че не останаха толкова, но ще даде, при това без съмнение.

Готиното е, че ГЕРБ бил спрял проекта именно заради недоволството на гражданите, но „добрите сили“, о „добрити сили“ са упълномощени изотгоре и няма какво да се съобразяват с някаквимити граждани.
Вземаш резачката и режеш, пък те да се оплакват на арменския поп…

Друг е въпросът, че смотания ПР на същата тази демократична община до снощи обясняваше, че това било проект на ГЕРБ, а вечерта пусна картинка колко е хубав този проект и как на мястото на изсечените стогодишни дървета ще се посадят 100 фиданки!!!

Ами, не ставате…