Ето как Бойко Рашков „разкри“ 80-годишни „купувачи на гласове“

0
519
Снимки и видео: фейсбук

Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация, призова в Пловдивско лидерът на ГЕРБ

„Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински, заяви сред свои симпатизанти в Пловдивско лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация“, призова лидерът на ГЕРБ.

С абсурдна история се включи майката на Георги Мараджиев, областният координатор на ГЕРБ в Пловдив област. Той и преди е разказвал как точно преди вота са тормозени 80-годишните му родители, за които твърдели, че купуват на гласове

Жената разказа как 10 полицаи ровили в хладилниците на семейството, всички дрехи, чекмеджета и книги.

„Накараха ме да отворя фризера, където имаше 3 шишета доматен сок. Питаха ме какво е това, казах домати. (Отстрани Борисов се шегува, че сигурно са решили, че е човешка кръв) Провериха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните“, разказа жената.

В друг случай съседка подала сигнал, че по телевизията чула, че съседите ѝ купуват гласове. Последвали обиски.

„Цялата им борба е за министерски постове, пара и власт. Някаква г-жа с 5% казала, че иска да е на една ръка от ГЕРБ и ДПС. Ние искаме да сме на 1000 километра от вас! Не искам добър ден да ми казват! Петият, шестият, да се целуват, събират, разделят. Аз, като ги слушах сутринта, се притесних, как ще се сдобрят“, заяви Борисов.

Той заподозря, че в момента борбата на опонентите му е за ББР – не успели да я откраднат, затова се канят да я източат.

„Чета им Плана за възстановяване, 1 млрд. за соларни паркове? Ами да, точно от това има нужда народът. Най-виновен е Румен Радев, в момента опитват да го прикриват. Аз обаче вече знам какво правят и скоро ще се знае“, обеща лидерът на ГЕРБ.

Той припомни предупреждението си към Слави Трифонов. „Казах му на Слави през медиите: аз на тези реформатори съм им сърбал попарата, ще го изоставят точно по средата на реката“, прогнозира Бойко Борисов.