ГЕРБ дава на съд Рашков за лъжите за „Хемус“

0
333
Снимка: архив

Той за пореден път по нареждане на началника си Радев се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня с активни мероприятия,  казват от партията

ГЕРБ дава на съд вътрешния министър Бойко Рашков за изявлението му днес след разпита в прокуратурата. 30-40% от парите за строителството на лот 5 на магистрала „Хемус“ са отивали за партията ГЕРБ, заяви Рашков.

„За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения, без да посочи доказателества за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си!
Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по-ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев“, се казва в позиция на ГЕРБ до медиите.

От прокуратурата съобщиха след разпита, че вътрешният министър не е посочил нищо конкретно пред разследващите и си признал, че говорил като политик пред медиите.