ГЕРБ и ВМРО в спор за Македония пред дома на Борисов (ВИДЕО)

0
315
Десислава Атанасова и Ангел Джамбазки

Джамбазки и Десислава Атанасова обсъждат френското предложение

ВМРО свикаха протест пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Там бяха депутати и членове на ГЕРБ, които обясниха на Ангел Джамбазки, че всички изисквания на България ще бъдат включени във френското предложение, както и всички изисквания на държавата ни, които ясно са описани в Договора за добросъседство. Пред дома на Борисов дойдоха представители на младежката организация на ГЕРБ и депутати от партията.

Георг Георгиев обясни на европедупатът от ВМРО Ангел Джамбазки, че ако не са се намесили на време то Кирил Петков е можел еднолично да свали ветото както е обещавал без да защити националния интерес.

Джамбазки също даде от своя страна предложения, които трябва да залегнат в документите. От ВМРО бяха пред дома на лидера на ГЕРБ, за да протестират, от ГЕРБ ги увериха, че всичко, което правят в момента е именно да защитят националния интерес на страната ни, а гарант ще бъде целия Европейски съюз.

Десислава Атанасова покани Джамбазки в кабинета си и да запишат заедно всички подробности, защото толкова години са работили заедно по този въпрос и няма по никакъв начин да предадат националния интерес.