ГЕРБ: Изборите вече са опорочени от главорези като Бойко Рашков

0
180
Снимки: фейсбук

Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ, твърди Тома Биков

Изборите в България вече са опорочени с действията на Рашков, който действа по нареждане на Радев. Рашков действа като истински комунист. Притеснени сме, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза, която не знаем след колко време ще приключи, коментира Тома Биков на брифинг в централата на ГЕРБ.

„Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков само срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да вършат тези безчинства“, допълни още той.

Ако някой не знае как е изглеждал превратът на 9 септември 1944 г., сега може да го види. Защото така действат комунистите и болшевиките, предупреди от своя страна Даниел Митов.

Томислав Дончев подчерта, че МВР се използва като политически инструмент за заплахи и ограничаване на правото на гласуване. По думите му целта е да се сплашат кандидатите на ГЕРБ, след което показа пред медиите снимки, на които се виждат бусове на жандармерията в близост до предизборни шатри на ГЕРБ.