Жал ми е за творческата криза, обхванала Дияна Дамянова, Иво Прокопиев, Лена и „харвардците“

0
692
Картината отлично илюстрира войната на Кирил Петков и Бойко Рашков срещу Бойко Борисов.

Барселонагейт“ и Мата Хари са медийни димки, от тях няма да излезе нищо срещу Борисов

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Според мой достоверен източник от управляващата коалиция, “Барселонагейт” и Мата Хари са само медийни дѝмки, от тях няма нищо да излезе срещу 3-мандатния премиер Бойко Борисов. Неговият заклет враг Бойко Рашков щял да извади свидетел, който да заяви, че бившите управляващи са му … откраднали бизнеса.

Ей, Богу, смях се от сърце!

И малко ми стана жал за творческата криза, обхванала Дияна Дамянова, Иво Прокопиев, Лена и сѝте харвардци заедно – а, бе, смехурковци клети-пишурковци заклети, не видяхте ли в Google, че фейлетоните с кражбата на бизнеси се оказаха “пунта Мая”?! Колко зор, колко напъни, колко пропиляно парламентарно време на гръмогласната комисия на Мая Манолова в двата кратки парламента и на края какво – абсолютно нищо: Светослав Илчовски се изпокри вдън-горите-тилилейски, а някакъв, дето бил изпратил факс (!) на служебния вътрешен министър срещу Бойко Борисов, се оказа издирван от Интерпол.

Имате пари, Кире, не е като да нямате. Че наемете си един приличен сценарен екип: да пише-да брише, да съчинява-да романизира, да ви героизира – защото с тая инфантилна аматьорщина станахте за смях на уличните помияри.

Днес в Лондон, на изложбата на култовия Banksy, видях оргинала на неговата популярна творба Pulp Fiction Banana Guns. Тя отлично илюстрира войната на Кирил Петков и Бойко Рашков срещу Бойко Борисов.

Кирето и Дамаджан даже не са гротеска, те са си просто тъпа хумореска.