ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за депутати в София, проф. Балтов е втори в 23-и МИР

0
144
Снимки: ГЕРБ

Борисов отново оглави листата в 25-и МИР

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за народни представители в 23-и МИР, 24-и МИР и 25-и МИР в София.

В 23-и МИР областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев, районният ръководител на ГЕРБ Александър Ненков и водачът на листата за 23-и МИР – председателят на СДС Румен Христов, внесоха документите на коалицията.

„Нямам съмнение, че ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа сила в национален мащаб, но сме амбицирани този резултат да се подобри“, заяви Румен Христов.

„Уверени сме, че ГЕРБ-СДС ще бъде отново първа политическа сила. За нас е важно политическите партии да проявят разум, защото държавата има нужда от стабилно правителство. Изправени сме пред сериозни проблеми, единственото решение за тях е диалог между политическите формации. Надяваме се разумът да надделее, защото още едни избори ще бъдат пагубни за държавата“, коментира Александър Ненков.

В 24-и МИР документите за листата внесоха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, районният ръководител Евгения Алексиева и областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев. „Трябва да излезем от кризата, в която ни вкараха двете поредни служебни правителства на Румен Радев. Коалиция ГЕРБ-СДС ще работи за ясна програма и ясни политически приоритети, около които да се състави правителство. Залагаме на доказани специалисти в своята област. Влизаме в тази кампания със самочувствие и отново ГЕРБ-СДС да е първа политическа сила. Трябва да вземем спешни мерки за справяне с инфлацията, растящите цени и овладяване на пандемията“, каза водачът на листата Даниел Митов.

 

В 25-и МИР Анна Александрова, Христо Гаджев и областният координатор Тодор Кръстев регистрираха листата с кандидатите. Водач на листата на ГЕРБ за 25-и МИР е председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Листата на ГЕРБ-СДС е изпълнена с млади лица, утвърдени професионалисти, с подкрепа от гражданската квота и подкрепа на нашите коалиционни партньори“, каза третата в листата Анна Александрова.

„ГЕРБ-СДС за пореден път ще води позитивна кампания, в която няма да позволи другите политически играчи да измиват своя неуспех с ГЕРБ. За пореден път ще покажем, че сме по-силни от хаоса и ще сложим край на това безвремие, което ни управлява последните шест месеца“, добави Христо Гаджев.