Гюров разсмя залата, като обвини Борисов, че националите не се класираха на световното в Катар

0
1127
Андрей Гюров Снимка: Трибюн

След 12-годишното управление на един доста виден футболист българският футбол е в същото състояние, в което е всеки друг отрасъл в българската икономика, заяви депутатът  от ПП

„За съжаление след 12-годишното управление на един доста виден футболист в крайна сметка българският футбол е в същото състояние, в което е всеки друг отрасъл в българската икономика“. Това обяви, напълно сериозно, от трибуната на Народното събрание Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“, цитиран от Тribune.

Гюров обяви, че на председателския съвет лидерите на парламентарните групи са обсъждали, че българските граждани се вълнуват от Световното първенство по футбол.

„И вместо българският национален отбор да пътува по международни форуми, да радва и да носи гордост и емоции на българските граждани, с правителствения самолет пътуват Банкянските тигри. И това е всичко, което трябва да се знае за управлението на ГЕРБ“, обяви той и разсмя залата.

Самата процедура, която искаше да направи Гюров, пък беше към председателя на парламента Вежди Рашидов. Рашидов вчера беше участник в кръгла маса за войната по пътищата и не участва в парламентарното заседание, на което „Промяната“ в продължение на 5 часа дебатира името на закона за промените в Изборния кодекс.