Гласуваш за Кирил Петков – получаваш Мая Манолова. Гласуваш за Асен Василев – получаваш Татяна Дончева

0
421
Кирил Петков и Асен Василев Снимка: фейсбук

Най-почтената компания на света – колко по 500 К прави това ?

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Продължаваме измамата… Ето каква е играта на цялото президентско войнство:

– с компромати и брутални атаки на служебния вътрешен министър Рашков да се свалят процентите на първата политическа сила ГЕРБ-СДС;

– с много пари и денонощна медийна пропаганда да се внуши на избирателите, че “Продължаваме промяната” е носител на новото и прогресивното, единствената алтернатива на т.н. статукво.

– “Продължаваме промяната” да прелива гласове на “Изправи се БГ!Ние идваме!”.

В 47-я парламент да се съберат 121 гласа с подмяна: ПП+ДБ+ИБГНИ да съставят обща парламентарна група, която да е най-голямата по численост, за да получи от президента Радев първия мандат за съставяне на редовно правителство. “Общите” да поискат подкрепа от БСП и ИТН за кабинет.

Гласуваш за Кирил Петков – получаваш Мая Манолова!

Гласуваш за Асен Василев – получаваш Татяна Дончева!

И се събира най-почтената компания на света! Колко по 500К прави това?!

Не знам как следовниците на “синята идея”, последователите на Иван Костов, жълтопаветниците и непримиримите десни ще се примирят с мечешката прегръдка на червените Мая Манолова и Татяна Дончева?! Христо Иванов и Атанас Атанасов нямат проблем с това, те вече са на двата бряга.

А Корнелия Нинова, най-тежко ранена от политическото инженерство на президента Радев и Слави Трифонов, подло прецакан да не състави кабинет от президента Радев, може да се съюзат в Алианс на измамените.

П.П. По Конституция най-голямата парламентарна група поема първия мандат. Според правилника на Народното събрание, който е с ранг на закон, не може да се вливат парламентарни групи; така че – очакват ни бурни скандали в пленарната зала още в първите дни на 47-я парламент.

След изборите на 14 ноември, новото Народно събрание трябва да се събере една седмица по-късно. Няма време за губене за гласуването на кабинет, защото трябва да се приеме републиканския бюджет за 2022 г..