Глупостта е най-мощното оръжие за разрушаване и ПП доказват това всяка секунда!

0
268
Лицата на "промяната" Снимка: фейсбук

Кирил и Асен много добре експлоатират, внедряват и разширяват глупостта, от която могат да извадят пари, много пари

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Глупостта е най-мощното оръжие за разрушаване и ПП доказват това всяка секунда! Това е някаква изтървана от контрол глупост, която заразява умовете на населението, прикриваща се зад лъжи, манипулации, схеми и пр. Положението е тежко. Зловещата глупост има наглостта да обвинява и разпъва на кръст разума, както, апропо, винаги е било в света, от древността и досега. Глупостта на тълпата разпъна Христос, та сега ние ли ще се справим с издевателствата на човешката обединена и слепваща се необратимо глупост.

Контагиозността на невежеството на ПП, затворено в костюми и вратовръзки, и образовано по техниката за създаване на биомаса, е потресително висока. Скоро цяла България ще потъне в нелечима инфекция. Защото инфекциите на ума се лекуват с години четене, ако изобщо е възможно да бъдат излекувани. Ваксината срещу глупостта е детство и порастване сред умно общуване, ползване на образованието за надграждане и допълване на вече изградена активност на ума, а не за входен билет в килиите на матрицата.

За цялото ПП е валидна фразата: Quasi quicquam infelicius sit homine cui sua figmenta dominantur (Като че ли има нещо по-нещастно от човек, над когото властват собствените му измислици). Всички от ПП използват смайващо шарлантанство, зададено им от водачите, които са се самоназначили за царе в тази посока. Толкова жалко е, че българските бизнес елити са просто едни провинциални консуматори, нямат усещане за историчност и обществено строителство.

Не може да се подкрепя глупостта, независимо срещу кого се ползва за оръжие, защото веднъж изпусната, после не може да се прибере. Глупостта бързо става масивна и нахална, и е подход към загиване! Когато опитваш да използваш глупостта за трупане на пари, много скоро ще осъзнаеш, че тя борави с теб и вече си нейна плячка. Глупостта се самоподхранва, разширява, заема обеми, тя е самодостатъчна и бързо постига височини, защото се подценява от разума, който винаги е в малцинство… И нека не забравяме, че глупостта може да е комбинативна и алчна. Но това само я маскира като умност и й помага да напредва.

Кирил и Асен много добре експлоатират, внедряват и разширяват глупостта, от която могат да извадят пари, много пари, чисто технически… Инсталираха ги за източване, и те източват, партията им е камуфлаж, съставен от глупаци в отбранителен режим…