„Гуруто“ на ПП-ДБ Дайнов нарича протестиращите „орки“, „кръвосмесени джуджета“ и „блатни твари“

0
79
Постовете на Дайнов в социалните мрежи.
Постовете на Дайнов в социалните мрежи.

Професорът от НБУ се заканва да ги „разчисти“ в четвъртък

„Гуруто“ на ляво-розовата коалиция ПП-ДБ Евгений Дайнов излезе с грозни публикации в социалните мрежи срещу протестиращите енергетици и миньори.

Пореден ден той не спира да произвежда нови и нови публикации във Фейсбук срещу посмелите да протестират срещу кабинета на „Продължаваме промяната“.

„Въглищните господари и техните роби се опитват да блокират цялата страна. Искат завинаги хем да ни тровят, хем да им плащаме заплатите. Европейски програми и финансиране не щат. Робските души на тези хора позорят всички ни“, написа той още преди дни.

Евгений Дайнов

Впоследствие радикализацията на Дайнов ескалира и той написа, че протестиращите са „роби“, „диви орки“, „блатни твари“, „кръвосмесени джуджета“ и „презрени диваци“.

Нещо повече, професорът от НБУ!?! Призовава правителството да се намеси и да разчисти блокираните магистрали. В противен случай щяло да има „народен линч“ и „отряди за линч“, които да го сторят.

В противен случай, в четвъртък, когато пак трябва да тръгна из страната, путиноидите кръвосмесени крепостни продължават да блокират пътищата, аз лично ще се заема, заплашва Дайнов.

 

 

 

 

 

 

 

Скандал: Организира ли НR-ът на „Идеал Стандарт – Видима“ корпоративен вот?

Над 3000 души треперят за работата си, ако не гласуват за Светлана Георгиева

Вместо да произвеждат санитарна керамика и смесители, за да формират приходи за компанията си в кризата, трудещите се в „Идеал Стандарт – Видима“ са впрегнати от HR-а на немската компания Светлана Георгиева да прозвъняват и агитират гласоподаватели, оплакват се те.

Скандалът гръмна в деня, когато заводът официално празнува 25 години. Светлана Георгиева е кандидат за кмет на Севлиево, където е основното производство и водач на листата на “Граждани за Общината”, а 1/3 от листата й се оказаха служители в компанията за санитарен фаянс и арматура, които лично тя е “подбирала” за назначаване и респективно може да замени по всяко време.

Така мастодонтът с над 3 000 работници се е обърнал на предизборен щаб, в който се разпределят наблюдатели, застъпници, десетници и стотници, като до момента не е ясно дали това става със знанието на ръководството на компанията, неотдавна придобита от германската група „Вилерой унд Бох“ (Villeroy & Boch) В разгара на предизборната кампания те организират мащабно събитие с участието на въпросните кандидати – официално откриване на новия цех за полимерни калъпи за пресите за отливане под налягане. Светлана Георгиева беше част от агитката, която придружаваше Румен Радев и Мая Манолова, заедно с вече покойния Боян Ботев – бивш служител на охранителна фирма “ОМОН Секюрити”, близък до Златко Баретата. “Това е втори опит за овладяването на града”, коментират севлиевци, притеснени от натиска, който им се оказва да гласуват, за да запазят работата си.