Хаджигенов завидя на Петър Илиев не само за СУ: 60 000$ струва да си почетен консул. Какво му плащаш?

0
305
Николай Хаджигенов

И двамата са адвокати, но единият е по-напред

И Николай Хаджигенов от ИБНИ, и Петър Илиев от ИТН са адвокати, но единият май е по-напред с материала. Както Тошко Йорданов отбеляза, Илиев е завършил СУ, а Хаджигенов НБУ. И дума не може да става за сравнение между двата ВУЗ-а според дясната ръка на Слави Трифонов. Но съревнованието продължава…

„60 000$ струва да си почетен консул. Какво му плащаш?“ Това написа в личната си Фейсбук страница Николай Хаджигенов. Към поста си той добавя и публикация, позовавайки се на Консорциум на разследващите журналисти, които са тръгнали по следите на процедурата как се предоставя такъв статут, установявайки, че почетен консул може да се стане срещу определена сума.

Бившият вече кандидат за вицепремиер и министър на вътрешните работи от ИТН Петър Илиев е почетен консул на данъчния рай Барбадос.

Вчера се развихри и нов скандал около Петър Илиев като под съмнение бе поставено дали Барбадос признава Илиев за почетен консул, тъй като според публикации името му не фигурира на сайта на Министерството на външните работи и чуждестранната търговия на Барбадос.