Харвардците се подиграха с бизнесмени и предприемачи в Пловдив

0
510
Асен Василев и Кирил Петков Снимка: фейсбук

Очаквахме конструктивна среща с хора, които претендират да са предприемачи и да знаят какви са нуждите на бизнеса, казват местни граждани

Претендиращите за носители на промяната Кирил Петков и Асен Василев се подиграха на малкия и среден бизнес в Пловдив, съобщава БЛИЦ.

От партията им поканили на среща вчера предприемачи от Града под тепетата, на която да се обсъди как може бизнесите, засегнати най-много от пандемията, да получат подкрепа и да им се помогне да преборят кризата, която е на път да срине цялата ни икономика.

В последния момент и без обяснение обаче срещата е била отменена. „Много сме разочаровани. Очаквахме конструктивна среща с хора, които претендират да са предприемачи и да знаят какви са нуждите на бизнеса. Останахме излъгани.

Напоследък е много модерно да се говори за IT-сектора, дигитализация, но явно останалите браншове са оставени на заден план. Всъщност не сме изненадани, защото и докато беше икономически министър Кирил Петков провеждаше срещи с малкия и среден бизнес, обещаваше подкрепа, икономически мерки, но всичко остана само на думи“, разказа пред БЛИЦ пловдивски бизнесмен, който е бил поканен на несъстоялата се среща.

Той споделя, че знае за отменени по подобен начин в последния момент сбирки и в други български градове.