Хората на Трифонов към ДБ и ИБНИ: Не можете да се освободите от благодетелите си зад граница, протестите бяха платени

0
685
Иво Атанасов

За разлика от Хаджигенов не съм участвал в тях, каза Иво Атанасов от ИТН

Минути преди края на 46-то Народно събрание ИТН и ИБНИ успяха да си спретнат пореден скандал. От трибуната Иво Атанасов от партията на Трифонов обяви, че съдебната реформа не се е случила не заради друг, а заради ДБ и ИБНИ, които са провалили съставянето на правителство, съобщава Трибюн.

Според Атанасов причината е, че ИБНИ не могат да се освободят от своите благодетели зад граница. „Ако успеете да се освободите от тях, може и да се получи нещо“, обяви Атанасов. Той се обърна персонално към Николай Хаджигенов и обяви, че за разлика от него, той не е участвал в платени протести.

В отговор Хаджигенов обяви ИТН за жалки и опита да обиди Иво Атанасов, като обяви, че дори не успял да му запомни името, въпреки че бил предложен за правосъден министър.

„Ние зависимости нямаме, каквито имате вие, продължаваме и ще осъществим съдебната реформа“, отвърна на свой ред Атанасов и обяви, че законът за закриване на спецправосъдието е лош и е писан или от студентите на Славов, или от Христо Иванов от времето когато е бил вицепремиер на Бойко Борисов.