И „градската десница“, и „градската левица“ имат заслуги планът на ген. Решетников за дестабилизиране на България да върви по мед и масло

0
501
Румен Радев

Предстои „черната дупка“, сътворена от президента с тяхното любезно съдействие, да ги погълне и тях заедно с ПП!

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

Асим Адемов

От момента, в който президентът, посочен от ген. Решетников, вдигна юмрук срещу законно избраното правителство на Бойко Борисов, се отвори една огромна „черна дупка“. И тази „черна дупка“, вследствие на стоварилия се юмрук върху демокрацията ни, бавно и методично поглъща самата ни крехка демокрация.

С решението си да връчи поредния предизвестен провален мандат на проваления лидер, на провалената комунистическа партия БСП, тази „черна дупка“ продължава да расте.

И тук вината не е само в неговите „шарлатани“, но и в „евроатлантиците“ от ДБ, които клечаха заедно с метежниците пред президентството.

И „градската десница“, и „градската левица“ имат заслуги планът на ген. Решетников за дестабилизиране на България да върви по мед и масло. И призивите на някои партии за напускане на НАТО, за провеждане на референдум за членството ни в ЕС, за отхвърляне на еврото, неприемането ни в Шенген, са вследствие на добре планирания и изпълняван сценарий за създаването на хаоса в страната ни.

И ДБ да не търсят вината в неполучаването на мандата от президента в Гешев, Мешев или Пешев. Те получиха заслуженото си от съдбата!

Но няма и да е последното, което ще получат.

Предстои тази „черна дупка“, сътворена от президента с тяхното любезно съдействие, да ги погълне и тях заедно с ПП!

Както се казва, всеки си заслужава съдбата! Но в случая единствено България не заслужава такава съдба, не заслужава такъв президент, не заслужава „шарлатани“ и шарлатания!

Дано предстоящите избори разведрят малко ситуацията!