И Татяна Дончева съветва Радев да уволни Пламен Узунов

0
104
Президентският съветник Пламен Узунов получава плик с нещо от бившия митнически шеф Петко Петков. Днес след това племенницата на Петков става шеф на митницата в Пловдив. Снимка: фейсбук

Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат, казва тя

Президентът Румен Радев трябва да се освободи от секретаря си по антикорупция Пламен Узунов, преди да започне кандидатпрезидентската кампания наесен, посъветва по бТВ Татяна Дончева от „Мутрите“.

„Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат“, обясни лидерът на „Движение 21″.

Президентският секретар събра доста „черни точки“ през този мандат. Последната бяха записи от видеокамери в пицария, на които се вижда как той се среща с бившия митничар Петко Петков, двамата оставят телефоните си далеч, явно за да не ги подслушват, пишат си на листчета, а накрая Пламен Узунов си тръгва с дебел хартиен плик, който му дава Петко Петков.