Или Узунов е поставен от по-голям началник в президентството, или върши тия работи в полза на самия Радев

0
380
Президентският съветник Пламен Узунов получава плик с нещо от бившия митнически шеф Петко Петков. Днес след това племенницата на Петков става шеф на митницата в Пловдив. Снимка: фейсбук

Високият рейтинг е до време, а много политици вече плакаха

Стойчо Стойчев

Стойчо Стойчев, фейсбук

Наясно съм, че за ориенталския манталитет е съвършено непонятно, но уреждането на трансплантации от високопоставени политически лица е корупционна практика. Получаването, срещу услуга, на стоки като ром и пури е подкупничество (размерът на подкупа няма значение, цената всеки сам си я определя).

Секретарите на президента са с ранг на министри, ползват коли на НСО, пътуват с дипломатически паспорти и принадлежат към високия ешелон на властта.

Пламен Узунов тежи като воденичен камък на президента в репутационно отношение. Отказът на Радев да се занимава с този проблем показва, че или Узунов е поставен от по-голям началник в президентството, или върши тия работи от името и в полза на самия президент.

Проява на елементарно човешко лицемерие и двоен стандарт е да повтаряш като балалайка колко корумпиран е този или онзи, докато се правиш на улав за твоя човек. Високият рейтинг е до време, а много политици вече плакаха…