Ива Митева: Хора като Татяна Дончева нямат място в българската политика

0
143
Ива Митева

Човек, който изрича неверни думи и с лека ръка се опитва да омърси честта и достойнството на много хора, трябва дълбоко да се срамува, казва бившата шефка на парламента

„Когато говорите постоянно и толкова убедено за задкулисие, значи сами сте го виждали. Човек, който изрича неверни думи и с лека ръка се опитва да омърси честта и достойнството на много хора, той трябва дълбоко да се срамува. Такива хора като Татяна Дончева наистина нямат място в българската политика“, заяви пред БНТ Ива Митева от ИТН.

„Не знам къде Дончева е видяла дългата ръка на ДПС, но аз не съм я виждала. Аз бях два пъти председател на Народното събрание и никой не ми е казвал какво да правя, никой не ми е звънял по телефона да разпорежда“, увери Митева.

„Битува мнението, че актуализацията на бюджета е дело на Асен Василев и служебния кабинет. Не, това е постижение на парламента. Особено в сферата на пенсиите парламентът даде по-добри решения от вече предложените. Същото е и в сферата на културата“, отчете краткия живот на 46-тото НС Митева.