Иван Тотев: Трябва да убедим гражданите, че ГЕРБ може да изведе България от кризите. Повече експерименти не са необходими

0
111
пловдив
Иван Тотев

ГЕРБ-СДС регистрира листата в Пловдив, водач отново е лидерът Бойко Борисов

„Листата на коалиция ГЕРБ-СДС в град Пловдив за участие в изборите за 47-мо Народно събрание е съставена от знакови и познати лица. За нас е чест водач отново да е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов”.

Това заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на партията инж. Иван Тотев, който днес заедно с представители от листата я регистрира в 16-а Районна избирателна комисия.

„Подхождаме с огромна отговорност към провеждането на предизборната кампания, с респект към всички конкуренти, но и с огромна загриженост към това, което се случва в страната. Считаме, че повече експерименти не са необходими на България. Видяхте с различните емоционални заигравки през тази година до къде е докарана страната, така че кораб може да разклати цялото управление.

Считаме, че след изборите трябва да има правителство, което да преведе България през предстоящите трудни зимни месеци – покачващи се цени, инфлация, ковид криза. Тежките време изискват мъдри и твърди решения. ГЕРБ може да взема такива решения. През тази кампания трябва да убедим гражданите, че ГЕРБ може да изведе България от кризите и че повече експерименти на страната ни не са необходими”, заяви инж. Иван Тотев, след като подаде документите в РИК, и допълни, че се надява на голяма избирателна активност.

На второ място след Бойко Борисов в листата за 16-ти МИР е инж. Иван Тотев – областен координатор, член на ИК на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата /2011-2019 г./, трети е юристът Радомир Чолаков, следван от доц. Стефан Шилев – преподавател в Аграрния университет, бивш главен еколог на общината и директор на РИОСВ, експерт по екология и управление на отпадъците, пети е Йордан Илиев – председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет, шести – инж. Александър Държиков – председател на Общинския съвет, два пъти заместник-кмет на Община Пловдив.

Коалиционните партньори от СДС са представени от Панко Енев, десети в кандидатската листа.