Издирваната Биляна Спасова е открита в психиатрична клиника в Атина

0
231
Биляна Спасова

Според лекарите тя не е в добро здравословно състояние. Това е метод на трафикантите да се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен, твърдят от гръцката полиция

Откриха 32-годишната Биляна Спасова, която беше в неизвестност в Атина от 3 август. Тя е намерена в психиатрична клиника, а според органите на реда това е метод на трафикантите да се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен.

Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за състоянието й. След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана, съобщава „Труд“.

Според известните факти досега тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите състоянието й не е добро.

Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка ѝ са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.