Йордан Цонев: Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на мнозинство и правителство

0
64
Йордан Цонев

ДПС ще участва активно във вземането на решенията на ЕС и да участваме активно и подкрепяме и изпълняваме решенията на най-големия военен съюз – НАТО, допълни той

Призоваваме всички евроатлантически сили да се включат в съставянето на мнозинство и правителство. Това каза депутатът от ДПС Йордан Цонев.

ДПС чуха какво ни казват хората и можем да обобщим това, което ни казаха всички хора, заяви Йордан Цонев. „Двете неща са, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, че дневният на обществото не е дневният ред на политиците. И второто нещо – избирателите не искат нови предсрочни парламентарни избора. Искат стабилност, съставяне на правителство и решаване на техните проблеми – проблемите на повишаване на доходите, на работните места, на икономическия растеж, проблемите на сигурността на страната, на населените места и на всеки български гражданин“.

Решаването на кризата минава през съставяне на стабилно мнозинство, стабилно правителство с хоризонт от 4 г., категоричен е Цонев.

Най-важното е, че българите в голямата си част потвърждават евроатлантическия избор на България, заяви още Цонев.

„Нашите граждани са силно разтревожени за сигурността на страната в този размирен свят. Членството ни в НАТО дава възможност да осигурим сигурността на българските граждани и на страната“.

ДПС ще участва активно във вземането на решенията на ЕС и да участваме активно и подкрепяме и изпълняваме решенията на най-големия военен съюз – НАТО, допълни Цонев.