Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева: Не трябва омразата да осакатява живота ни

0
194
Невяна Митева Снимка: Труд

Радвам се на три прекрасни деца и на един смел и любящ съпруг, казва тя

„Гордея се, че съм отгледала децата си в България, радвам се на три прекрасни деца и на един смел и любящ съпруг. Така се разви животът ми, че още от дете спортът ме научи на дисциплина и себеотдаване, с които постигнах национални рекорди, които навършиха 33 години само преди три дни“, заяви в началото на своето слово кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева.

„Повече от три десетилетия службата ми за родината осмисля живота ми, даде ми самочувствие. Работата ми обаче в неправителствения сектор по различни каузи и оказване на помощ на деца с различни нужди и семейства, ми донесе удовлетвореност“, допълни още Митева.

Тя сподели, че е взела решението си да се включи в тази надпревара, защото е време за обединение. „Не трябва омразата да осакатява живота ни. Благодаря на всеки един от вас, че застанахте до нас с имената си, историята си, постиженията си и достойнството си“, каза Митева.

Тя благодари на проф. Анастас Герджиков за отправената покана, като заяви, че за нея това е огромна чест и отговорност.

„Знам колко е ценно доверието и ще дам всичко от себе си и добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен. Вие всички ме накарахте да повярва, че можем да дадем смисъл на думите – наистина обединени“, каза още Невяна Митева.