Кирил Петков и Лена Бориславова напускат МС хванати за ръце

0
183
Снимка: БНТ

Фотограф на БНТ ги засне

Бившият министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова напуснаха церемонията по предаването на властта хванати за ръце. Това става ясно от снимка на БНТ.

За близките и недотам професионални отношения помежду им се говори отдавна, припомня Tribune. В публичното пространство дори излязоха видеокадри, в които се твърди, че двамата се усамотяват в апартамент под наем. Двойка, подозрително приличаща на тях, влиза в частно жилище, а докато жената отключва вратата, мъжът я опипва.

И до днес Кирил Петков и Бориславова не са отрекли истинността на кадрите. На въпрос дали имат по-дълбоки отношения, Бориславова свенливо се оправдава с професионалните си задължения и годежа си с бившия председател на Народното събрание Мирослав Иванов.

Преди около месец и половина Кирил Петков пък предпочете компанията на Бориславова пред тази на евролидерите в Солун. Вместо вечеря с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, президента на Сърбия Александър Вучич, вече бившият премиер се усамоти в ресторант с Бориславова.

Кирил Петков е женен с три деца, а съпругата му Линда Петкова дори беше с него на почивка това лято.