Корнелия Нинова бяга от „Златния скункс” като дявол от тамян

0
403
Ваклинов се закани, че в крайна сметка Нинова ще получи скункса.

Боби Ваклинов упорито я преследва от БНТ до „Позитано“, но злополучната шефка на БСП успя да му избяга

Голямо гонка в стил „Бързи и яростни“ си спретнаха председателят на БСП Корнелия Нинова и Боби Ваклинов от „Господари на ефира“.

Тя започна с опита на Ваклинов да връчи на Нинова „Златен скункс” заради слабия изборен резултат на партията ѝ, но тя успява ловко да избяга от него и оператора.

Ваклинов опита да каже на Нинова, която вече отпрашва с карания си от шофьор автомобил пред БНТ, че за първи път от десетилетия БСП се оказва трета сила.

„Нали знаете, че до „Позитано“ ще ви хвана. Няма измъкване, Станишев 6 месеца съм го гонил“, вика репортерът, тичащ след колата на червената шефка.

Пред сградата на Министерския съвет, където го отвежда гонката, Ваклинов отбелязва, че там е искала Нинова да се нанесе, ама… не вижда на този етап как ще стане.

В крайна сметка Ваклинов настига Нинова пред централата на БСП, но тя влиза зад гаражна врата, а самият журналист е спрян от друг мъж.

„Щом започвате като Станишев да се криете, не са добре нещата“, закача се с председателката Ваклинов, който за финал се заканва, че това е едва „ден 1“ от опитите за връчване на „Скункса“ на Нинова.

Това е втори скункс за Нинова. Вижте видео от първия през 2017 г.