Костадинов за Гунчева: Една вече бивша депутатка е изживяла катарзис, ясно е защо и на слепците

0
74
Костадин Костадинов

Оформи се нова коалиция, твърди лидерът на „Възраждане“

„Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от „Възраждане“, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това”.

Това коментира лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във фейсбук. Припомняме, че по-рано Елена Гунчева съобщи, че напуска Народното събрание и партията „Възраждане”.

„Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“ – Гоце Делчев”, отбеляза той.

„Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре „Възраждане“ да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път”, добавя лидерът на „Възраждане”.