Кралев към Трифонов: Откога опозицията има председател на парламента?

0
258
Красен Кралев Снимка: МС

Какво мисли подкрепеният за президент от партията на Трифонов – корупционери ли са ИТН, или не са, пита депутатът от ГЕРБ

„Три бързи въпроса от вчерашния ден“ зададе във фейсбук бившият спортният министър Красен Кралев на Слави Трифонов по повод изявлението му, че ИТН щяла да бъде в опозици, „докато суверенът реши друго“.

Откога опозицията на управляващите в парламентарна република България разполага с председател на Народното събрание? Откога опозицията има председател на най-важните парламентарни комисии, пита Кралев.

„Румен Радев заяви, че “корупционери” обвинявали Кирил Петков заради неговото канадско гражданство. По закон не може човек с различно от българско гражданство да бъде български министър. Но въпросът за гражданството на Петков беше повдигнат първо от партията на Станислав Трифонов. Какво мисли подкрепеният за президент от същата партия -корупционери ли са ИТН или не са?!“, пише в поста на Кралев.

„Има вероятност за нови санкционирани български граждани по закона “Магнитски”-това обяви другият харвардски възпитаник Асен Василев. Въпросът е: от американското посолство ли има теч на информация към финансовия министър, или директно от офиса на Иво Прокопиев“, е третият въпрос на Кралев.