Красимир Вълчев: Срещу ГЕРБ са хората, довели страната до катастрофа през 90-те години

0
322
Снимка: ГЕРБ

Нашата кампания както винаги ще бъде позитивна, но не може да не отговаряме на лъжите и манипулациите, каза бившият просветен министър при откриването на кампанията в Ст. Загора

„Срещу ГЕРБ е изправен обединен фронт от бандити и техните адвокати, които доведоха страната ни през 90-те години до катастрофа и стопиха спестяванията на родителите ни“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора Красимир Вълчев при откриването на предизборната кампания на коалицията в областта.

„Точно тези хора в момента казват: „Старата кола не е хубава и ще я сменяме с нова“. Ако смениш обаче старата кола с ребрандираната след катастрофата от 90-те години, това не е добър вариант. Имаме самочувствието да бъдем най-подготвените, най-компетентните, най-почтените и българското общество разчита на нас. Нашата кампания както винаги ще бъде позитивна, но не може да не отговаряме на лъжите и манипулациите, които се хвърлят в пространството без никакви доказателства“, посочи Красимир Вълчев.

Водачът на листата добави, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неведнъж е доказал своята отговорност и е успял да изведе успешно страната от редица кризи. Той бе категоричен, че единственият път на България е европейският, защото води до държавите, които не рушат, а градят.