Литването по Кирил Петков, когато току-що са ви излъгали със Слави Трифонов, е тежка форма на социална инфантилност

0
914
Румен Спецов Снимка: фейсбук

Асен Василев и Петков сложиха за шеф на НАП този човек, ощетил държавата с 1.5 млн. Пътуваща, леко екстравагантна трупа от измамници…

Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

Само да припомня, че Асен Василев и Кирил Петков сложиха този човек за шеф на НАП. И двамата го защитиха публично и много горещо. Петков каза, че го познава от години и е страхотен професионалист.

Проверката срещу Румен Спецов, която се прави за пет минути, още не е приключила. А той е ощетил държавата с 1.5 млн., като е продал фирмата си на подставено лице по старата схема за неплащане на данъци. Това беше първата червена лампа и не трябва да си много прозорлив, за да видиш, че тук става дума за пътуваща и леко екстравагантна трупа от измамници, които са ударили кьоравото с нашия наивен народ, който продължава да иска да бъде мамен.

Когато видях тази снимка и прочетох новината, че това е новият шеф на НАП, не повярвах. После разбрах, че тук има още доста за изгребване от тази народопатология и че все още сме далеч от бреговете на здравия разум. Литването по Кирил Петков, когато току-що са ви излъгали със Слави Трифонов, е тежка форма на социална инфантилност.