Майка на млад мъж с Даун сравни Глиги и ДБ с Акция Т4 в нацистка Германия

0
129
Снимка: фейсбук

Георги е по-ценен от вас, ТОЙ Е ЧИСТ и НЕВИНЕН! Няма да експериментирате с него, няма да му взимате органите, няма да го убиете, пише тя

Системата ни убива, фейсбук

На вниманието на Глиги и компания от ДБ, копнеещи ОВЛАСТЯВАНЕТО и ЕВТАНАЗИЯТА на ХУ. Аз съм майката на Георги – 32 г. с Даун. НЯМА да го ОВЛАСТИТЕ, НЯМА да МУ ПРИЧИНИТЕ АКЦИЯ Т4 през 21 век. Ние по-скоро ЩЕ ИМАМЕ СЪДБАТА на ОНЯ СТРАХОВИТ ЧИЗМАР от ПЕРУЩИЦА, отколкото УЖАСА НА ВАШЕТО ФАШИЗОИДНО, “ПОЛЕЗНО ” СЪСТРАДАНИЕ.

Акция Т4 (Aktion T4) е следвоенно название за масово убийство чрез насилствена евтаназия в Нацистка Германия на 300 000 деца и ХУ.

Преди време германски учени откриха в архива на института „Макс Планк“ в Мюнхен многобройни стъкленици с препарирани човешки мозъци и части от човешки тела, съхранявани за провеждането на експерименти. 2012 година в Берлин изложбата „Децата и евтаназията“показа, че става дума за умъртвявани, психично болни, епилептици, хора с ДАУН и  други, обявени лично от Адолф Хитлер за НЕГОДНИ ЗА ЖИВОТ – родени или станали такива, за ненужни, за финансово бреме. Понеже той и чистата раса бяха МНОГО НУЖНИ и ПОЛЕЗНИ на света – 75 милиона загинали. Започнали са с хора като Георги и са умъртвявали новородените ДОРИ първите дни на май 1945 г.

20 век ЗАПОЧВА с МАСОВИ УБИЙСТВА – с чудовищното,  безпрецедентно изтребление на арменците в Турция,  следват ХУ в Германия, Холокоста, Хирошима. АКО ДОПУСНЕМ отново нещо такова, “ако дадем това на света”, “дали е трябвало изобщо да се раждаме”?!?!?! Георги е по-ценен от вас, ТОЙ Е ЧИСТ и НЕВИНЕН! Няма да експериментирате с него, няма да му взимате органите, няма да го убиете. И всички НПО-та, борещи се за овластяване – хайде сега помислете дали трябва да се случва, докато има хора, с претенции дори да управляват, с мисленето на Глиги и компания?

Съжалявам, че късно разбрах за протеста. О, щях да бъда там!